• Haberler

  • 30 Mart 2013

MÜSİAD CUMA KAHVALTI PROGRAMI

MÜSİAD SAMSUN ŞUBESİ CUMA KAHVALTIMIZ ÜYEMİZ AK PARTİ 23. DÖNEM MİLLETVEKİLİ SAMSUN GIDA YÖNETİM KURULU BAŞKANI FATİH ÖZTÜRK EV SAHİPLİĞİNDE KAVAK ORGANİZE SANAYİ KEK FABRİKASINDA LADİK KAYMAKAMI KAVAK KAYMAKAM VEKİLİ KADİR PERÇİ, ASARCIK BELEDİYE BAŞKANI İBRAHİM YÜCE, AK PARTİ İLÇE BAŞKANI ÜZEYİR BAŞKAYA VE MÜSİAD SAMSUN ŞUBE ÜYELERİMİZİN DE KATILIMI İLE YOĞUN İLGİ GÖRDÜ.

MÜSİAD Samsun Şubesi Geleneksel Cuma Kahvaltıları'nın konuğu olan Ladik Kaymakamı Kavak Kaymakam vekili Sayın Kadir Perçi, Asarcık Belediye Başkanı Sayın İbrahim Yüce, Ak Parti İlçe Başkanı Sayın Üzeyir Başkaya Samsun Kavak ilçesinde yaşanan reformlar konusunda MÜSİAD mensubu iş adamlarını bilgilendirdi. Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Samsun Şubesi tarafından düzenlenen Geleneksel Cuma Kahvaltıları'nın bu haftaki ev sahipliğini Samsun Gıda Kavak Kek Fabrikasının Yönetim Kurulu Başkanı AK Parti 23.Dönem Milletvekili Fatih Öztürk yaptı.

Tanışma ve kahvaltı merasimi ardından İlçe Kaymakamı Kadir PERÇİ Samsun’un Yeni Organize Sanayilerinden olan Kavak OSB’nin konum olarak Samsun’un giriş kapısı olduğunu ve dolayısıyla da yıldızının parlak olacağının vurguladı. Bununla ilgili Kavak Sanayisinin yeni girişimcilere kapılarının açık olduğunu Kavak OSB için yapılacak her türlü çalışmaların arkasında olacağını da dile getirdi. Kavak ilçesi için Endüstri Meslek Lisesi kurulması için yapılan çalışmaların müjdesini bizlerle paylaşan İlçe Kaymakamı Kadir PERÇİ yapılan bu kahvaltı organizasyonunda bir arada olmaktan mutluluk duyduklarını da dile getirdi.

MÜSİAD Samsun Şube Başkanımız Sayın Erkan MALKOÇ Kavak ilçesinin altyapısının tamamlanmakta olduğunu vurgularken yapılandırma çalışmalarını başlatılacağı Endüstri Meslek Lisesi planı ile de ilçenin ehemmiyetinin daha da artacağını dile getirdi. Başkanımız Sayın Erkan MALKOÇ yoğun katılım ile sona eren kahvaltı programında ev sahipliğinde bulunan AK Parti 23.Dönem Milletvekili Samsun Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Fatih ÖZTÜRK’e ve katılım sağlayan herkese teşekkürlerini bildirerek konuşmasını sonlandırdı.