• Üye Ziyaretleri

  • 03 Mayıs 2013

MÜSİAD SAMSUN ŞUBESİ KAHVALTI PROGRAMLARINA DEVAM

MÜSİAD SAMSUN ŞUBESİ 03.05.2013 CUMA KAHVALTIMIZ ÜYEMİZ SERDAR KURT EV SAHİPLİĞİNDE KUTLUSER İNŞAAT A.Ş.’DE TEKKEKÖY BELEDİYE BAŞKANI SAYIN HAYATİ TEKİN’İN DE KATILIMI İLE YOĞUN İLGİ GÖRDÜ.

MÜSİAD’ın konuğu Tekkeköy Belediye başkanı Hayati Tekin oldu.

MÜSİAD Samsun Şubesi Geleneksel Cuma Kahvaltıları'nın konuğu olan Tekkeköy Belediye Başkanı Hayati Tekin , Samsun ve ilçelerinde yaşanan reformların getirdiği yenilikler konusunda MÜSİAD mensubu iş adamlarını bilgilendirdi. Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Samsun Şubesi tarafından düzenlenen Geleneksel Cuma Kahvaltıları'nın bu haftaki ev sahipliğini Kutluser İnşaat A.Ş’nin Sahiplerinden Serdar Kurt oldu.

Tekkeköy Belediye Başkanı Hayati Tekin ve MÜSİAD Üyelerinin yoğun katılımı ile devam eden kahvaltının ardından Başkan Hayati Tekin Samsun-Tekkeköy Karayolu üzerinde şuan yapılandırma çalışmaları devam eden yollar konusunda MÜSİAD Üyelerimize bilgi verdi. İlçelerinde yeniliklerin yapımının artacağını vurgulayan Başkan Hayati Tekin Büyüklü Belediyesindeki Lise yapılması projesini bizlerle paylaştı. Başkan Hayati Tekin Organize Sanayi Bölgesinin Tekkeköy Sınırlarına ulaştığını yeni parsel uygulamaları sayesinde Sanayici ve yatırımcılar için geniş alanlar sağlanabileceği müjdesini de dile getirirken , Fuar Kongre alanı ve bir çok yararlı tesisler yapılandırıldığında Tekkeköy İlçesinin Samsun’un incisi olacağını da vurguladı.

Tekkeköy Belediye Başkanı Hayati Tekin ; MÜSİAD’ ın kahvaltı programına davetinden dolayı memnuniyetini dile getirirken “Siyaset değil Hizmet için Uğraşıyorum”.. diyerek sözlerini sona erdirdi.

MÜSİAD Samsun Şube Başkanımız Sayın Erkan MALKOÇ da Tekkeköy Belediye Başkanı Hayati TEKİN’e katılımları için teşekkür ederken, üyelerimizin yoğun katılımı ile sona eren kahvaltı programında ev sahipliğinde bulunan Üyemiz Serdar Kurt’a misafirperverliğinden ötürü Teşekkürlerini dile getirdi.