• Üye Ziyaretleri

  • 10 Mayıs 2013

MÜSİAD CUMA KAHVALTILARIMIZA DEVAM

MÜSİAD SAMSUN ŞUBESİ CUMA KAHVALTIMIZ ÜYEMİZ DOĞUŞ OKUL YAYINLARI TİC. LTD. ŞTİ. İDRİS DENİZ EV SAHİPLİĞİNDE SAMSUN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI YUSUF ZİYA YILMAZ VE MÜSİAD SAMSUN ŞUBE ÜYELERİMİZİN DE KATILIMI İLE YOĞUN İLGİ GÖRDÜ.

MÜSİAD Samsun Şubesi Geleneksel Cuma Kahvaltıları'nın konuğu olan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz yaşanan reformlar konusunda MÜSİAD mensubu iş adamlarını bilgilendirdi. Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Samsun Şubesi tarafından düzenlenen Geleneksel Cuma Kahvaltıları'nın bu haftaki ev sahipliğini Doğuş Okul Yayınları Tic. Ltd. Şti’nin sahibi İdris Deniz yaptı.

Tanışma ve kahvaltı merasimi Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz Samsun ilimizin her anlamda gelecek yeni nesillere daha kolaylıklar sağlayacak şehrimizi diğer şehirlerle olan yarışta ön saflara atmak gayretinde olduklarını bununla ilgili hertürlü düzenlemelerle Samsun’un daha yaşanabilir hale gelmesi için canla başla çalıştıklarını dile getirdi. Samsun ilinin 2000’li yılarda başlayan yerel Yönetim Anlayışı ile Türkiye Demokratik Hukuk devleti olma yolunda hızla ilerlerken şehrimizin de bu hıza yetişebilmek için çok çalıştığını vurgulayan Başkan Yılmaz; Samsun olarak henüz 1 milyar doların üzerinde ihracat yapan ilk 15 şehrin içinde yeralmadığımızı 2012 yılında açıklanan 500 milyon dolar rakamının daha da fazla olması için kahvaltımıza katılım sağlayan MÜSİAD İşadamlarına”ihracat için hızlanmalıyız bu konuda Büyükşehir Belediyesi olarak Yurtdışı Programlarınızda destek olalım Samsun Ticaret potansiyelini hepbirlikte yükseltelim” “kolay pazarlar zaten işgal edilmiş yeni ülkeler arayışında olalım ticaretin henüz başlanmadığı ve İthalat yapmak isteyen ülkelerin varolduğunu bu konuda Samsun ilinin bu gidilmeyen pazarlara da yönelmesi gerektiğinin mesajını da verdi. Ayrıca Başkan Yılmaz yurtdışına yönelik yapılacak her türlü ihracat çalışmalarında bizzat katılım sağlayabileceğini Büyükşehir Belediyesi olarak projelerin böylelikle daha kolay gerçekleşebileceği daha hızlı anlaşmalar yapılabileceğinin desteğini de MÜSİAD Üyelerimizle paylaştı.

Başkan Yusuf Ziya Yılmaz Belediye Evleri kavşağındaki yol çalışmalarının artık ulaşım konusunda zorlanmaların sonlara yaklaştığını Ramazan Bayramına kadar çalışmaların viyadük üzerinde devam edeceğini ve aşağıdaki trafik sorununu çözümleneceğini de dile getirdi. Ayrıca Şuanda Türkeye’de 3.Boğaz Köprüsü ve Yeni Havaalanı gibi iki dev projenin çalışmalarının başladığını ve bu projelerin Türkiye ekonomisine katkı sağlayacağını bildiren Başkan Yılmaz amaç “ Samsun’umuza iyi bir gelecek” diye de vurguladı.

Başkan Yusuf Ziya Yılmaz Kahvaltı organizasyonunda ev sahibi İdris Deniz’e, MÜSİAD Samsun Şubesi Başkanı Erkan Malkoç’a ve kahvaltıya katılan tüm üyelerimize teşekkürlerini bildirirken sözlerine burada son verdi.

MÜSİAD Samsun Şube Başkanımız Sayın Erkan MALKOÇ Konuğumuz Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Yusuf Ziya Yılmaz’a ve MÜSİAD Üyelerimize Kahvaltı Programımıza katılımlarından dolayı teşekkürlerini bildirirken ev sahipliğinde bulunup bizleri sıcak ağırlamalarla karşılayan Doğuş Okul Yayınları Tic. Ltd. Şti’nin sahibi İdris Deniz’e de ayrıca Teşekkürlerini dile getirdi.