• Haberler

  • 11 Haziran 2013

SAMSUN TÜRK HAVA YOLLARI BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ ZİYARETİ

MÜSİAD SAMSUN ŞUBESİ 11.06.2013 TARİHİNDE SAMSUN TÜRK HAVA YOLLARI BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ ZİYARETİNDE BULUNDU.....

11.06.2013 Salı günü saat 10.00’da Türk Hava Yolları Bölge Müdürü Sayın Arif Ali Gezmişoğlu’na yapılan ziyaretimiz MÜSİAD Samsun Şube Başkanımız Erkan MALKOÇ, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Mehmet BİLİCİ, Yusuf GÜNEŞ, Üyemiz Kurtuluş ALTUN ve Abdüllaziz AKBAY’ın katılımları ile gerçekleşti.

Türk Hava Yolları Bölge Müdürü Arif Ali GEZMİŞOĞLU ilk olarak 10 yıllık iş deneyiminin akabinde Şubat ayından bu yana Samsun Çarşamba Havalimanında görev aldığını ve şehrimizin olanaklarının yeterli olduğunu ve iş fırsatlarının fazlalaşabileceği bir potansiyelinin varlığından sözederek Samsun ilinin iyi noktalara gittiğini de vurguladı. Saha çalışmasını önemini de vurgulayan Sayın GEZMİŞOĞLU Havalimanında Gümrüğün olması konusunda çalışmalarının olduğunu ve ilerleyen dönemlerde havaalanı terminalinin büyütülmesi projesinin gündeme geleceğini de MÜSİAD Mensubu işadamları ile paylaştı. Türk Hava Yolları kargo ulaşımının çok kısa sürede istenilen noktaya kolayca ulaşabildiğini ve bu konudaki faturalandırma olayının diğer kargolarla aynı tutarlarda olabileceğinin de örneklerini açıklayan Sayın GEZMİŞOĞLU yapılan tanışma ve sohbet akabinde MÜSİAD Şube Başkanımız Erkan MALKOÇ ve üyelerimize ziyaretimizden ötrürü teşekkürlerini de dile getirdi.

MÜSİAD Samsun Şubesi Başkanımız Erkan MALKOÇ Samsun ilimiz hatta çevre illerin ve ilçelerin havalimanını sıklıkla kullandığını ve ticaret konusunda ihracatı arttırmak için potansiyelimizin olduğunu, bu konuda çalışmalar yapılması gerektiğini de dile getirdi. Başkan Erkan MALKOÇ THY Müdürü Sayın GEZMİŞOĞLU’na sıcak karşılamadan ötürü teşekkürleri bildirirken MÜSİAD Şubemize tekrar davette bulundu.