MÜSİAD GELENEKSEL İFFTAR YEMEĞİ YOĞUN İLGİ GÖRDÜ
  • Haberler

  • 04 Temmuz 2014

MÜSİAD GELENEKSEL İFFTAR YEMEĞİ YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

 MÜSİAD Samsun Şubesi Geleneksel iftar Programımız 02.07.2014 Çarşamba günü  Amisos Otel’de  Samsun İl Müftüsü Yrd. Doç. Dr. Hayrettin Öztürk, MÜSİAD Samsun Şube Başkanı Erkan Malkoç ile MÜSİAD Üye ve ailelerinin yoğun katılımları ile gerçekleşti. Programda iftar yemeği öncesinde Kuran’ı Kerim Tilaveti gerçekleştirilirken iftar sonrası MÜSİAD sinevizyon gösterisi ve akabinde MÜSİAD Samsun Şube Başkanı Erkan Malkoç ile İl Müftüsü Hayrettin Öztürk’ün konuşmaları ile devam etti..
     İlk olarak konuşan MÜSİAD Samsun Şube Başkanı Erkan Malkoç MÜSİAD’ın artık dünya ölçeğinde bir işadamları derneği olduğunu belirterek , “Kurulu bulunduğu her şehirde şehrin ekonomisine, sosyal hayatına, sivil toplum yaşamına pozitif katkı sağlamayı ilke edinmiş MÜSİAD, artık dünya ölçeğinde bir işadamı derneği olduğunun altını çizdi. Dünyada yaşanan olumsuz hadiseler sebebi ile Ramazan ayına buruk duygularla girdiğimizi açıklayan MÜSİAD Başkan Erkan Malkoç Irak’ta yaşanan gelişmelerin, bölge barışı, güvenliği ve huzuruna büyük bir darbe vurduğuna inanıyor, ‘cihat’ adı altında, kardeşkanı akıtılmasını, şiddetle reddediyoruz diyerek Temennimiz, tüm bölgenin bir an önce huzura kavuşması, vatandaşlarımızın salimen kurtulmaları, yaşananların, ülkemizi, sonu belirsiz bir sürece çekebilecek gelişmelere, yol açmamasıdır açıklamalarında bulundu.
Ülkemizin, en itibarlı ve yaygın işadamları derneği olmanın verdiği şeref ve heyecan ile, hedeflerimize yürüdüğümüzü belirten Başkan Erkan Malkoç MÜSİAD Ailesinin Yurtiçinde 78, Yurt dışında da, 56 ülkede, 150 temsil noktasına ulaştığının da altını tekrar çizdi. Aynı zamanda 26-30 Kasım tarihleri arasında, "İşler Değişecek, Dünya Değişecek" sloganıyla gerçekleştireceğimiz, 18.ci IBF Uluslarası İş Forumu ve 15.ci Uluslararası MÜSİAD Fuarı'mızdan bahseden Başkan Erkan Malkoç son olarak MÜSİAD Şubemizin aktif olarak Ramazan sonrasında da çalışmalarına devam edeceğini her ay gerçekleştirilmesi planlanan Yakın Tarih Sohbetleri adı altında başlayacak Seminer Programımızın da duyurusunu açıkladı.
MÜSİAD Samsun Şubesi Başkanı Erkan Malkoç İftar Programımıza yoğun katılımlarından dolayı, İl Müftüsü Yrd. Doç. Dr. Hayrettin Öztürk olmak üzere tüm üyelerimiz ve ailelerine  teşekkürlerini bildirerek konuşmalarına son verdi.
İl Müftüsü Yrd. Doç. Dr. Sayın Hayrettin Öztürk konuşmalarına başlarken dünyada yaşanan olumsuz olayların artık bitmesi Temenni ve dualarında bulunarak Ramazan ayı ve Oruç konusunda kısa bilgiler verdikten sonra “Ailede eşler” konusunda da uzunca açıklamalarda bulundu. Sıcak ve Samimi açıklamaları ile yoğun katılım sağlayan Üye ve Eşlerinin sohbetten duydukları feyiz ile İl Müftüsü Yrd. Doç. Dr. Sayın Hayrettin Öztürk konuşma bitiminde gerçekleşen yüksek tempolu alkışlarla sona erdi.