İLKADIM KENT KONSEYİ BAŞKANI PROF.DR. BÜNYAMİN KOCAOĞLU'NUN ŞUBEMİZE ZİYARETİ
  • Haberler

  • 20 Kasım 2014

İLKADIM KENT KONSEYİ BAŞKANI PROF.DR. BÜNYAMİN KOCAOĞLU'NUN ŞUBEMİZE ZİYARETİ

 

19 Kasım saat 11:00'da MÜSİAD Şubemizi ziyaret eden İlkadım Kent Konseyi Başkanı Prof Dr. Bünyamin Kocaoğlu ve Genel Sekreter İbrahim Kurt MÜSİAD Şube Başkanımız Erkan Malkoç ile Yönetim Kurulu Üyemiz Hasan Tahsin Şengül, üyemiz İsa Temiz ve Genç MÜSİAD Başkanı Cem Emre Çakan tarafından ağırlandı.
İlkadım Kent Konseyi Başkanı Prof Dr. Bünyamin Kocaoğlu yürüttükleri çalışmalardan kısaca bahsederek bilgilerini paylaştı. Aynı zamanda ÖMÜ Tarih bölümü Prf. Ünvanı ile Şubemizde ayda bir “Tarih Sohpetleri Programızda” yeralan Prf. Dr. Bünyamin Kocaoğlu MÜSİAD’da bulunmanın yanı sıra böyle iyi dinleyici kitlesine tarih anlatmaktan onur duyduklarını da belirtti. Sıcak karşılanmadan ötürü teşekkürlerini sunan İlkadım Kent Konseyi Başkanı Prof Dr. Bünyamin Kocaoğlu İlkadım Kent Konseyine MÜSİAD’ı ağırlamaktan onur duyacaklarını da bildirdi.
MÜSİAD Samsun Şube Başkanımız Erkan Malkoç İlkadım Kent Konseyi Başkanı Prof Dr. Bünyamin Kocaoğlu ve Genel Sekreter İbrahim Kurt’a Şubemizi ziyaretinden dolayı duydukları onuru dile getirerek teşekkürlerini bildirdi