YENİ TÜRKİYE YENİ SAMSUN PLATFORMU YETKİLİLERİNİN ŞUBEMİZE ZİYARETİ
  • Haberler

  • 17 Aralık 2014

YENİ TÜRKİYE YENİ SAMSUN PLATFORMU YETKİLİLERİNİN ŞUBEMİZE ZİYARETİ

17 Aralık Çarşamba günü saat 11:00'da MÜSİAD Şubemizi ziyaret eden Yeni Türkiye Yeni Samsun Platformu kurucuları Mehmet Köse, Recep Kemal Certel, Süleyman Kaldırım, Hüseyin Cerrehoğlu; MÜSİAD Şube Başkanımız Erkan Malkoç ile Yönetim Kurulu üyelerimiz, Yusuf Güneş, Ali Süleymanoğlu, Selim Sar tarafından ağırlandı.
Yeni Samsun Platformu üyeleri ile tanışma akabinde eski Ak Parti Samsun İl Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Köse, Platform çalışmalarından kısaca sözederek amaçlarının Yeni Türkiye ve Yeni Samsun’un ihyası için üzerlerine düşen görevi yerine getirmek” olduğunu dile getirirken sivil toplum kuruluşu olarak MÜSİAD’ın çok önemli bir kuruluş olduğunun da altını çizdi. Sıcak karşılanmadan ötürü teşekkürlerini bildiren Mehmet Köse eski bir MÜSİAD Üyesi olarak burada olmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi.
MÜSİAD Samsun Şube Başkanımız Erkan Malkoç 26-30 Kasım tarihlerinde Cumhurbaşkanı ve Başbakanımızın da yeraldığı CNR Expo’da gerçekleşen 15. MÜSİAD Uluslararası Fuarı ve 18. Uluslararası İş Forumumuzdan kısaca bilgiler vererek çalışmalarımızın yoğun bir şekilde devam ettiğinden söz etti. Yeni Türkiye Yeni Samsun Platformu yöneticileri olarak Şubemizi ziyaretinden dolayı duydukları onuru dile getirerek teşekkürlerini bildirdi.