MÜSİAD  BARO BAŞKANI KERAMİ GÜRBÜZ'E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİNDE BULUNDU
  • Haberler

  • 02 Ocak 2015

MÜSİAD BARO BAŞKANI KERAMİ GÜRBÜZ'E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİNDE BULUNDU

 

MÜSİAD Samsun Şube Başkanımız Erkan Malkoç, 3. Dönem Şube Başkanı Mustafa Karabıyık, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Hasan Tahsin Şengül, Yusuf Güneş, Osman Öğüten, Üyemiz Selim Sar ile Genç MÜSİAD Başkanı Cem Emre Çakan’ın katılımları ile birlikte yeni göreve başlayan Baro Başkanı Kerami Gürbüz’e Hayırlı olsun ziyaretinde bulunuldu.
Tanışma akabinde yeni Baro Başkanı Kerami Gürbüz yaptıkları çalışmalardan sözederek MÜSİAD Üyelerimizi bilgilendirdi. Şehrimizde her kurum yapbozun bir parçası ifadelerini kullanan Baro Başkanı Kerami Gürbüz ülkemiz; şehrimiz adına faydalı işler yapabilmek için parçaların bir bütün olması gerektiğini vurgulayarak Üyelerimize ziyaretimizden duyduğu memnuniyeti dile getirerek çalışmalarımızda başarılar diledi.
Şube Başkanımız Erkan Malkoç MÜSİAD olarak son zamanlarda gerçekleştirilen faaliyetlerimizden kısaca bahsederek işadamları olarak ekonominin Samsun’da işleyişinden de kısa dipnotlar belirtti. Sıcak sohpet akabinde yeni Baro Başkanı Kerami Gürbüz’e Hayırlı Olsun Dileklerinde bulunarak yaklaşan yeni yıllarını da tebrik etti..