MÜSİAD  SAMSUN ŞUBESİ 19. OLAĞAN GENEL KURULUMUZ TAMAMLANDI
  • Haberler

  • 16 Ocak 2015

MÜSİAD SAMSUN ŞUBESİ 19. OLAĞAN GENEL KURULUMUZ TAMAMLANDI

 

MÜSİAD Samsun Şubesi 19. Olağan Genel Kurulumuz Canik Belediyesi Çırağan Salonunda, MÜSİAD Genel Başkan Yardımcımız Kemal Yamankaradeniz, Sinop MÜSİAD Başkanı Ahmet Hilmi Gökmen, Süleyman Çelebi, Yücel Ünal, Onur Güleryüz ile MÜSİAD Samsun Şubesi üyelerimiz, Samsun protokolü ve kalabalık davetliler eşliğinde gerçekleştirildi. MÜSİAD Samsun Şube Başkanı Erkan Malkoç yaptığı duygusal veda konuşması ile helallik istedi ve yeni Yönetim Kurulunu tebrik ederek başarılar diledi.
Başkan Erkan Malkoç’un ardından AK Parti Samsun Milletvekili ve MÜSİAD Samsun Şubesi kurucularından Mustafa Demir de milletvekilliği görevinin üçüncü döneminin bitimine birkaç ay kalması münasebeti ile bir veda konuşması yaptı.
Aslen Samsunlu olan MÜSİAD Genel Başkan Yardımcısı Kemal Yamankaradeniz, Türkiye ekonomisinden bahsederek MÜSİAD ve iş dünyası olarak huzur ve güven ortamından yana olduklarını belirtti. Genel Başkanımızın rahatsızlığından ötürü Toplantımızda yer alaması vesilesi ile Genel Başkan Yardımcısı Kemal Yamankaradeniz Genel Başkanımızın selamlarını ileterek 19. Olağan Genel Kurul ve Yeni Yönetimin Hayırlı Olması dileklerinde bulundu.
Konuşmaların ardından yapılan 2013-2014 dönemi MÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Malkoç’a, Yönetim Kurulu Üyeleri İdris Arslanbaş, Hasan Tahsin Şengül, Şuayip Sayın ve Mehmet Çiftçi’ye 2015-2016 yılı Yönetim Kurulu adına Selim Sar hediye takdimlerini yaparak Genel Kurulumuz sona erdi.