BAŞSAVCIMIZ EROL TOSUN'A ZİYARET
  • Haberler

  • 10 Şubat 2015

BAŞSAVCIMIZ EROL TOSUN'A ZİYARET

 

MÜSİAD Samsun Şubesi Yeni Yönetimi tarafından, Cumhuriyet Başsavcımız Erol Tosun yeni makamında ziyaret edildi.
Ziyarete, MÜSİAD Samsun Şube Başkanı Selim Sar olmak üzere, Yönetim Kurulu üyelerimiz Osman Öğüten, Kurtuluş Altun, üyelerimiz İsa Temiz, Hakan Karaduman,5. Dönem MÜSİAD . Abdüllaziz Akbay, 7. Dönem MÜSİAD Başkanı Erkan Malkoç, Genç MÜSİAD Başkanı Cem Emre Çakan katılım sağladı..
Başsavcı Erol Tosun tanışma merasimi akabinde taşınılan yeni adliye binasında yaptıkları düzenlemeler ile ilgili kısaca bilgiler verdi. İş akışını hızlandırmak amacıyla bir dizi çalışmalar yürüttüklerini bildiren Tosun, özellikle yeni adliye binasında oluşturulan ön büro sistemi ile vatandaşın adliyeye girmeden birçok işini halledebildiğini MÜSİAD Mensubu işadamları ile paylaştı.
MÜSİAD Samsun Şube Başkanı Selim Sar, Başsavcı Erol Tosun’a yeni görev yerinde başarı dilekleri ile söze başlarken MÜSİAD'ın ve MÜSİAD Samsun Şubemizin faaliyetleri hakkında bilgiler verdi. Ceza evlerinde mahkumların hayata kazandırılması ve el becerilerini geliştirmek amacıyla İş Yurdu Müdürlükleri bünyesinde özel müteşebbisler ile beraber yürütülen faaliyetler konusunda MÜSİAD üyelerinin çalışmaları ile alakalı fikir paylaşımında bulunuldu. Ziyaretimiz iyi dilek ve temennilerin ardından toplu fotoğraf çekimi ile ziyaret son buldu.