MÜSİAD YENİ YÖNETİMİ ASKON’U AĞIRLADI
  • Haberler

  • 13 Şubat 2015

MÜSİAD YENİ YÖNETİMİ ASKON’U AĞIRLADI

 

MÜSİAD YENİ YÖNETİMİ ASKON’U AĞIRLADI
MÜSİAD Samsun Şubemize ziyarette bulunan ASKON Derneği Başkanı Mehmet Furkan Okudan veYönetim Kurulu Üyeleri Başkan Selim Sar ve Yönetim Kurulu ve üyelerimiz tarafından ağırlandı. Şubemize Hayırlı olsun ziyaretinde bulunan ASKON Derneği Başkanı M. Furkan Okudan Başkanımız Selim Sar’ı tebrik ederek MÜSİAD yeni yönetimi olarak çalışmalarında başarı dileklerinde bulundu.
MÜSİAD ve ASKON Yönetimi ile şubemizde tanışma gerçekleştirildikten sonra karşılıklı hasbıhal yapıldı. Sivil Toplum Kuruluşlarının bir arada olması gerektiğini vurgulayan Başkan Sar birlikte şehrimiz için yapılabilecek organizasyonlarda ipin birer ucundan tutmak gerektiğini vurguladı.
Çalışmalarda bir arada olmaktan memnuniyet duyacaklarını bildiren MÜSİAD ASKON Başkanı M. Furkan Okudan ASKON Yayınlarını Başkanımız Selim Sar’a takdim ederek sıcak karşılamadan ötürü teşekkürlerini bildirdi.
MÜSİAD Samsun Şube Başkanımız Selim Sar ASKON Yönetimine nezaket ziyaretlerinden ötürü teşekkürlerini bildirirken Başkanı M. Furkan Okudan’a MÜSİAD yayınları olan ÇERÇEVE dergimizi takdim ettiler.