OMÜ REKTÖRÜ PROF. DR. HÜSEYİN AKAN'A ZİYARET
  • Haberler

  • 25 Şubat 2015

OMÜ REKTÖRÜ PROF. DR. HÜSEYİN AKAN'A ZİYARET

 

MÜSİAD SAMSUN Şube Başkanımız Selim Sar, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Ömer Oral, Ali Süleymanoğlu, Kurtuluş Altun, Ahmet Bahadır, Mehmet Akif Abanoz ve MİSİAD 5. Dönem Şube Başkanı Abdüllaziz Akbay tarafından OMÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Akan’a ziyarette bulunuldu.
Rektör Akan OMÜ’de elli ikibin öğrencinin bulunduğunu, bunun binsekizyüzünün yabancı öğrenci olduğunu ifade etti. Türkiye’nin pilot ihtiyacını karşılayacak lisanslı pilot eğitimi sayesinde pilot öğrencilerinin eğitime devam ettiğini ifade eden OMÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Akan şimdilik 4 adet uçaklarının olduğunu 2 adet daha düşündüklerini dile getirdi. Ayrıca pilot yetiştiriciliği yanı sıra teknisyen yetiştiriciliği sertifika aşaması ile ilgili çalışmalar yürüttüklerini de MÜSİAD mensubu işadamlarıyla paylaştı.
Başkanımız Selim Sar çalışmalarından ötürü OMÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Akan’ı tebrik ederken işadamları olarak hertürlü konuda destek verebileceklerinin de altını çizdi. Sıcak karşılama için teşekkürlerini bildiren Başkan Selim Sar MÜSİAD Camiası olarak yurt içi ve yurt dışı şube ve temsilciliklerimiz olmak üzere gerçekleştirilmesi planlanan proje için bir arada olmaktan mutluluk duyacaklarını da ifade etti.