MÜSİAD SAMSUN ŞUBESİ GENEL BAŞKAN NAİL OLPAK’I  AĞIRLADI
  • Haberler

  • 25 Şubat 2015

MÜSİAD SAMSUN ŞUBESİ GENEL BAŞKAN NAİL OLPAK’I AĞIRLADI

 

Şubemiz tarafından 23 Şubat 2015 Pazartesi günü gerçekleştirdiğimiz Yemek Programımıza Genel Başkanımız Nail Olpak, Samsun Valisi İbrahim Şahin, Adalet Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Selahattin Menteş, Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürü Enis Yavuz Yıldırım, Samsun Cumhuriyet Başsavcısı Erol Tosun, Adalet Bakanlığı hakim ve savcıları, Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyemiz Soner Meşe, Sinop MÜSİAD Başkanı Ahmet Hilmi Gökmen ve Şube üyeleri, Çorum MÜSİAD Başkanı Ahmet Köksal ve Şube Üyeleri, İŞKUR İl Müdürü Hasan Kılıçarslan, Kredi Yurtlar İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, davetliler ve MÜSİAD Mensubu işadamları katıldı.
Yemek Programı akabinde konuşma yapan Başkan Selim Sar Sinop’ta gerçekleşen program hakkında kısaca bilgiler verdikten sonra MÜSİAD Samsun Şubemiz olarak birlik ve beraberlik içinde güzel çalışmalara imza atma gayretleri içinde olduklarını ifade ederken başta Genel Başkanımız Nail Olpak ve Samsun Valisi İbrahim Şahin olmak üzere tüm katılımcılara teşekkürlerini bildirdi.
Olpak, Sinop'daki E Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu'nda yapımı tamamlanan tekstil fabrikasının açılış töreninin ardından Şubemiz tarafından yemek programı çerçevesinde ağırlandı. Genel Başkanımız Nail Olpak, misafirlerimize MÜSİAD'ın çalışmalarından kısaca bilgiler vererek MÜSİAD olarak coğrafi sınırlarımızı arttırmadan bütün dünyadaki sınırlarımızı genişletmeye gayret ediyoruz. Artık dünyanın dört bir tarafında varız Allah'a şükür. Diğer büyük elçiliklerimizde olduğu gibi ticari ataşeliklerimizde olduğu gibi biz de MÜSİAD olarak faaliyetlerimizi dünyanın dört bir tarafında sürdürüyoruz ifadelerini kullanarak MÜSİAD üyesi iş adamlarından dünya pazarında daha etkin olabilmek için daha aktif görev almalarını, bu yaygınlığa siz de katkı sağlamaları gerektiğini vurguladı. Genel merkez olarak bizden istediğiniz her ne konu varsa biz yanınızdayız. Biz iş adamları derneğiyiz ve iş adamlarının önünü ufkunu problemlerini aşmak, projelerine destek olmak için varız ama bir şartımız var. Bütün yaptıklarımızı hukuk ve meşruiyet dairesi içerisinde yapacağız ve yapıyoruz" ifadelerini kullandı. MÜSİAD olarak Cumhurbaşkanı ve Başbakan'ın tüm gezilerine katıldıklarını, gezilerde hemen hemen her ülkede bir MÜSİAD temsilcisinin olduğunu görmekten mutluluk duyduğunu ifade eden Olpak, kendisinin de Cidde'de düzenlenen B20 faaliyetlerine katıldıktan sonra Türkiye'ye döndüğü bilgisini de paylaştıktan sonra Şubemiz tarafından organize edilen yemek programı için başta Şube Başkanımız Selim Sar ve katılımcı misafirlerimiz başta Samsun Valisi İbrahim Şahin olmak üzere tüm katılımcılara teşekkürlerini bildirdi.
Samsun Valisi İbrahim Şahin ise MÜSİAD'ın Türkiye'de özellikle iş adamlarının yer aldığı sivil toplum örgütü kuruluşlarının arasında önemli ve başarılı bir yere sahip olduğunu belirterek, ziyaretlerinden dolayı Genel Başkanımız Nail Olpak'a ve davetlerinden ötürü MÜSİAD Samsun Şubesi adına Başkan Selim Sar’ teşekkür etti.