MÜSİAD  SAMSUN ŞUBESİ YENİ YÖNETİMİ İLKADIM BELEDİYE BAŞKANI ERDOĞAN TOK’A ZİYARETTE BULUNDU
  • Haberler

  • 05 Mart 2015

MÜSİAD SAMSUN ŞUBESİ YENİ YÖNETİMİ İLKADIM BELEDİYE BAŞKANI ERDOĞAN TOK’A ZİYARETTE BULUNDU

 

MÜSİAD Şube Başkanımız Selim Sar, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Mehmet Bilici, Ali Süleymanoğlu, Kurtuluş Altun, Ahmet Bahadır ile 5. Dönem MÜSİAD Başkanı Abdülaziz Akbay tarafından İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok ‘a ziyaret gerçekleştirildi. Yeni Yönetim olarak gerçekleştirilen ziyaretimizde tanışma akabinde Başkan Tok’tan çalışmaları hakkında bilgiler edinilerek karşılıklı fikir alışverişlerinde bulunuldu.
Başkan Tok; Sivil Toplum Kuruluşları olarak gündemde ekonomik olarak tartışılan konular, sorunlar ve çözüm önerileri gibi cevapların hepsinin MÜSİAD gibi işadamı topluluklarında hazır bulunduğunu bu tür ziyaretler sayesinde belediyemize faydalı olduklarının da altını çizerek işadamlarının fikirlerini önemsediklerini ve sık sık birlikte toplanmak gerektiğini vurguladı.
MÜSİAD Şube Başkanımız Selim Sar sivil toplum kuruluşu olarak fikir ve önerilerin şehrimizin geleceği, vizyonu için belediyelerle paylaşmanın borç bildiklerini belirterek Başkan Erdoğan Tok’a sıcak karşılama ve hoş sohbet için teşekkürlerini bildirerek çalışmalarında başarı temennilerinde bulundu.