MÜKELLEFLER ÖDÜLLE TEŞVİK EDİLMELİ
  • Haberler

  • 13 Mart 2015

MÜKELLEFLER ÖDÜLLE TEŞVİK EDİLMELİ

 

MÜSİAD Şubemizi ziyaret eden Samsun Vergi Dairesi Başkanı Zeki Yumbul, Grup Müdürü M. Tayyar Ergül, İdari ve Mali İşler Müdürü Ali Kuytul, 19 Mayıs Vergi Dairesi Müdürü Nurhan Özenç, İnsan Kaynakları Müdürü Mehmet Bulan, Denetim Koordinasyon Müdürü İsmet Memiş ve Gelir Uzmanı Nefi Turanlı Şube Başkanımız Selim Sar ile Yönetim Kurulu üyelerimiz Ali Süleymanoğlu, Ömer Oral, Mehmet Bilici, Ahmet Bahadır, Kurtuluş Altun, ve Genç MÜSİAD Başkanı Cem Emre Çakan tarafından ağırlandı.
Tanışma akabinde Samsun Vergi Dairesi Başkanı Zeki Yumbul öncelikle MÜSİAD Yeni Dönem Yönetim Kurulumuzu tebrik ederek MÜSİAD Başkanımız Selim Sar’a Gelir Dairesi Başkanlığı adına nostaljik radyo hediyelerini takdim etti. MÜSİAD’ın bu sıcak karşılamasından memnuniyetlerini dile getirdikten sonra kısaca yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Zeki Yumbul, “26. Vergi haftası kutlama etkinlikleri kapsamında bu yıl ilimizde bir dizi programlar düzenlediklerini belirtti. Bu sene özellikle çocuklara yönelik etkinliklere ağırlık verdik. Samsun’da bulunan birçok okulda seminer ve üniversitede paneller düzenledik. Bu günün çocukları yarının vergi mükellefleri olacağı için, çocuklarımızın daha bu yaşta vergiye karşı olan algılarının sağlanması gerektiğini düşünüyoruz” diye konuştu.

MÜSİAD Samsun Şube Başkanımız Selim Sar, Samsun Vergi Dairesi Başkanı Zeki Yumbul Şubemize yapmış oldukları nezaket ziyaretinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek, devlete karşı vatandaşlık görevini yerine getirme bilinci olan herkesin vergisini zamanında ödemesi gerektiğini belirtti. Sanayi ve ticari yatırımların şehrimizde artması vergi tahsilatı noktasında artışları sağlanacağını vurgulayan Selim Sar, vergisini zamanında ödeyen mükelleflerin de ödüllendirilerek teşvik edilmesi gerektiğini bildirdi.