BARO YÖNETİMİ MÜSİAD  YENİ YÖNETİME HAYIRLI OLSUN ZİYARETİNDE  BULUNDU
  • Haberler

  • 26 Mart 2015

BARO YÖNETİMİ MÜSİAD YENİ YÖNETİME HAYIRLI OLSUN ZİYARETİNDE BULUNDU

Baro BaÅŸkan Av. Kerami Gürbüz, BaÅŸkan Yardımcısı Av. Emrah Yavuzcan, Baro Saymanı Av. Tufan KeleÅŸ, Yönetim Kurulu Üyeleri Av. Gürhan Gündüz ve Av. Kutluhan Gökçe MÜSÄ°AD BaÅŸkanımız Selim Sar, Yönetim Kurulu ve üyelerimiz tarafından Åžubemizde ağırlandı.
Tanışma akabinde Baro BaÅŸkanı Av. Kerami Gürbüz Yeni Yönetim Kurulumuzu tebrik ederek baÅŸarı dileklerinde bulundu. Yaptıkları çalışmalardan kısaca bilgiler veren BaÅŸkan Gürbüz Sivil Toplum KuruluÅŸlarına önemli görevler düÅŸtüÄŸünü ve güçlerini arttırmak gerektiÄŸini de vurguladı.
BaÅŸkan Selim Sar yakın zamanda MÜSÄ°AD Genel Merkezimiz ile Adalet Bakanlığı Arabuluculuk Daire BaÅŸkalığı arasında imzalanan ‘Ä°yi Niyet Protokolü imzalandığını MÜSÄ°AD olarak arabuluculuk kurumunun daha fazla kullanılması için bir iÅŸ birliÄŸine gidildiÄŸini açıkladı..
Baro BaÅŸkanı Kerami Gürbüz MÜSÄ°AD olarak yapılan önemli geliÅŸme için mutluluk duyduklarını ifade ederken çalışmalarda her türlü konuda yardımcı olabileceklerini bildirdi. Samsun’da 48 görevlinin arabuluculuk sıfatı ile çalışma yürüttüÄŸünü bir buçuk yıl içerisinde altı konu arabuluculuk yoluna baÅŸvurularak çözüldüÄŸünü belirten Baro BaÅŸkanı Kerami Gürbüz Samsun Barosu Arabuluculuk Komisyonu tarafından gerekli çalışmaların devam ettiÄŸini ifade etti.
BaÅŸkan Selim Sar iÅŸletmelerin Ä°ÅŸ Hukuku konusunda çok az bilgiye sahip olduÄŸunu MÜSÄ°AD ve Baro olarak birlikte çalışmalara baÅŸlamaktan mutluluk duyacaklarını bildirirken yapılacak bilgilendirme odaklı seminer, konferansların önemli katkılar saÄŸlayacağını belirtti. BaÅŸkan Selim Sar ziyaretlerinden ötürü Baro BaÅŸkan Av. Kerami Gürbüz, BaÅŸkan Yardımcısı Av. Emrah Yavuzcan, Baro Saymanı Av. Tufan KeleÅŸ, Yönetim Kurulu Üyeleri Av. Gürhan Gündüz ve Av. Kutluhan’ a teÅŸekkürlerini bildirdi.