MÜSİAD  SAMSUN ŞUBESİ YENİ YÖNETİMİ CANİK BELEDİYE BAŞKANI OSMAN GENÇ’E ZİYARETTE BULUNDU
  • Haberler

  • 03 Nisan 2015

MÜSİAD SAMSUN ŞUBESİ YENİ YÖNETİMİ CANİK BELEDİYE BAŞKANI OSMAN GENÇ’E ZİYARETTE BULUNDU

MÜSİAD Samsun Şube Başkanımız Selim Sar, Yönetim Kurulu ve Üyelerimiz Canik Belediye Başkanı Osman Genç’e ziyarette bulunarak yeni Yönetim Kurulu ile tanışma gerçekleştirildi. Tanışma akabinde Başkan Selim Sar MÜSİAD Samsun Şubesi olarak yakın zamanda yaptıkları çalışmalar hakkında Başkan Genç’e kısaca bilgiler verdi.
Başkan Osman Genç Canik Belediyesi olarak en son Canik'te kablosuz internet çalışmaları olan Sistem sayesinde Canikliler ve Canik'i ziyaret edecek herkesin internete ücretsiz ve sınırsız bir şekilde bağlanabildikleri bilgilerini MÜSİAD Mensubu İşadamları ile paylaştı. Vatandaşlarımızın her ortamda bilgiye ulaşmalarını sağlamak amacıyla Canik ilçesinde ücretsiz internet hizmeti sunduklarını ifade eden Başkan Genç Canik halkı rahatlıkla ve tamamen güvenli şekilde internete girebiliyor. Böylece Türkiye'nin e-dönüşüm sürecine katkıda da bulunuyoruz ifadelerinde bulundu.
MÜSİAD Samsun Şube Başkanımız Selim Sar Şehrimizin geçmişten gelen ticari kimliğinin tekrar geri kazandırılması noktasında Organize Sanayi Bölgeleri şeklinin bir benzeri proje ile ticaret merkezi kümelenmesinin : “Organize Ticaret Merkezi” nin kurulması gerektiğini ve bu merkezler içersinde E-Ticaret üslerinin de olması gerektiğini vurgulayarak bu sayede ülkenin değişik yerlerinden mal talep eden firmaların E-Ticaret Merkezinden daha hızlı işlem ve tedarik sağlanabileceğini belirtti. Şehrimizin genlerine işlemiş olan tüccarlık olgusunu es geçerek hareket etmenin insanımıza ve şehrimize hiçbir yarar sağlamayacağını belirten Selim Sar, Sivil Toplum Kuruluşları olarak çeşitli konularda bir arada çalışmalar başlattıklarını ve bu bağlamda ortak akıl platformları kurarak hareket etmenin çok önemli basamak olduğunun da altını çizdi. Sohbet akabinde MÜSİAD Samsun Şube Başkanı Selim Sar Başkan Osman Genç’e konukseverliği için teşekkürlerini bildirirken yaptıkları çalışmalarda başarı dileklerinde bulundu.