MÜSİAD Amerika Birlesik Devletlerinde
  • Haberler

  • 17 Nisan 2015

MÜSİAD Amerika Birlesik Devletlerinde

 

MÜSİAD Samsun Şube Başkanı Selim Sar MÜSİAD heyeti ile bir dizi temaslarda bulunmak üzere Amerika Birlesik Devletlerine ziyarette bulundu.
Boston Başkonsolosu Ömür Budak Harvard Business Club'ta yapılacak olan 2. Türk ekonomi zirvesi için Boston'a gelen MÜSİAD heyetine konutunda akşam yemeği verdi.
Yemeğe Müsiad Başkanı Nail Olpak, Yönetim Kurulu ÜyesiYunus Aksu, Yurtdışı teşkilâtlandırma Başkanı Alper Esen,Müsiad USA Başkanı Mustafa Tuncer, MÜSİAD USA Başkan Yardımcısı İbrahim Uyar,, Boston Ticaret Ateşesi Alperen Kaçar, Şube Başkanımız Selim Sar,Türkiye'den gelen MÜSİAD üyeleri ve MÜSİAD USA yönetim kurulu üyeleri Muharrem Atalan, ÖmerEr, Levent Ali Yıldız, Çetin Güzel, Mustafa Albayrak ve Yenibirlider kurucusu Kerem KAMISLI iştirak ettiler.
Başkonsolos Budak Müsiad heyetini Boston'da karşılamaktan ve Harvard'da yapılacak ekonomi zirvesinden dolayıçok mutlu olduklarını belirtti. Müsiad Başkanı Nail Olpak'da 25 yıllık geçmişi olan MÜSİAD'ın yurtdışında yeni açılan temsilciliklerinde üyelerine 25 yıllık birikim ve tecrübelerini paylaşmak ve iki ülke arasındaki Müsiad üyelerini birbirleriyle tanıştırıp ticari faaliyet yapma sözünü verdiklerini belirterek başkonsolos Budak'a teşekkür etti. MÜSİAD USA Başkanı Mustafa Tuncer ise bir yıl önce Washington D.C. de kurulan MÜSİAD USA'nin ikinci şubesini bir gün sonra New Yorkta açacaklarını ve bir sonraki şubelerinin de Boston'da açılacağını belirtti ve ayrıca Konsoloslukların ve Türk Havayollarının olduğu ABD'deki her şehirde şube açacaklarını belirtti.
Gecenin sonunda MÜSİAD Başkanı Nail Olpak Başkonsolos Ömür Budak ve Ticaret Ateşesi Alperen Kaçar'a Türkiyeden getirdikleri ağaç dikme sertifikalı hediyelerini takdim etti.