MÜSİAD GELENEKSEL CUMA KAHVALTIMIZ ÜYEMİZ ADEM YEŞİLOĞLU EV SAHİPLİĞİNDE GERÇEKLEŞTİ
  • Haberler

  • 15 Mayıs 2015

MÜSİAD GELENEKSEL CUMA KAHVALTIMIZ ÜYEMİZ ADEM YEŞİLOĞLU EV SAHİPLİĞİNDE GERÇEKLEŞTİ

 

Cuma günleri gerçekleştirilen geleneksel MUSİAD kahvaltı programı MUSİAD üyelerinden Adem Yeşiloğlu ev sahipliğinde Ak Parti Milletvekili adayı Hasan Basri Kurt, MUSİAD Samsun Şube Başkanı Selim Sar, üyelerimiz ve çok sayıda önemli işadamlarının katılımları ile gerçekleşti.
MÜSİAD Samsun Şube Başkanı Selim Sar Cuma günü ve Miraç Kandili olması sebebi ile öncelikle misafirlerin Kandilini ve Cumasını tebrik ederek konuşmalarına devam etti. 25. Yıl kutlamalarımızın akabinde yoğunlukların devam ettiğini ifade eden Başkan Selim Sar şehrimiz işadamları olarak bir araya toplanarak çalışmalar ve yapılması gerekli konular hakkında rapor hazırlanarak belirli periyodik buluşmalarla şehrimizi yönetenlere sunulması gerektiğini vurgulayarak ticari merkez olma statüsünü kaybeden ilimizin ticari hüviyetini yeniden kazanabilmesi için herkese görevler düştüğünü belirtti.
Misafir konuğumuz Ak Parti Milletvekili adayı Hasan Basri Kurt öncelikle MÜSİAD Başkanı Selim Sar ve ev sahibi Adem Yeşiloğlu’na ve teşekkürlerini bildirirken MÜSİAD gibi Sivil Toplum Kuruluşlarının var olmalarının şehre fayda sağladığını ifade ederken; Milli ilerleme ve milli kalkınma anlayışı çerçevesinde yükselmek için birlikte çalışmalar yapılması gerektiğini vurgulayarak hayırlı temennilerde bulundu.
Kahvaltı Programının ardından MÜSİAD Başkanı Selim Sar ev sahipliğinden ötürü üyemiz Adem Yeşiloğlu’na, misafir konuğumuz Ak Parti Milletvekili adayı Hasan Basri Kurt ve tüm katılımcılara teşekkürlerini bildirdi.