SADEF'TEN  MÜSİAD'A  ZİYARET
  • Haberler

  • 14 Temmuz 2015

SADEF'TEN MÜSİAD'A ZİYARET

SADEF (Samsun Dernekler Federasyonu) Genel Başkanı Sayın Yıldıray BAŞ ve beraberinde Kadın kolları başkanı Zeynep AKKAYA, Samsun bölge başkanı Köksal AKMAN ve yönetimi, kendilerini şubemizde ağırlayan Müsiad Samsun Şubesi Başkanı Sayın Selim SAR ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi.

Sadef Genel Başkanı Sayın Yıldıray BAŞ ziyaret sebebiyle yaptığı teşekkür konuşmasında Samsun’un değerlerinden bahsederek, Sadef olarak kurulduğumuzdan bu yana ‘SAMSUN’ ismi için, marka olma yolunda daha belirgin ve kalıcı adımlar attıklarını, samsun ismini daha ön planda tutarak tanıtmaya çalıştıklarını söyledi.

Sayın BAŞ, Başkanlığı sürecinde eski geleneksel dernek anlayışından sıyrılıp daha aktif ve pozitif faaliyetler yapan bir federasyon anlayışı kazandırdıklarını belirtti. Başkan bir tek kişiyi bile kaybetme lükslerinin olmadığını, her bireyin önemli olduğunu ve fayda sağladığını söyleyerek birlik ve beraberliğin önemli olduğunu vurguladı.

Müsiad Samsun Şube Başkanı Selim SAR, Sadef Başkanı ve Yönetim kurulu üyelerinin kendilerine yapmış oldukları bu ziyareti önemsediklerini “Samsun için planlanan ve hedeflenen projelerin gerçekleştirilmesi noktasında ellerine düşen göreve hazır olduklarını ve samsunumuza faydalı olabilecek her çalışmanın tam destekçisi olacaklarını belirterek başarılar diledi. Program sonunda Müsiad’ı tanıtan kitaplar ve çalışmalar davetlilere hediye edildi.