MÜSİAD ile ATASAM Sağlık Grubu Protokol İmzaladı
  • Haberler

  • 15 Temmuz 2015

MÜSİAD ile ATASAM Sağlık Grubu Protokol İmzaladı

Müstakil Sanayici ve İş adamları derneği Samsun Şubesi, Atasam Sağlık Grubu ile tüm üye ve birinci derece ailelerini kapsayan sağlık anlaşması imzalandı…

 

İmza töreninde konuşan MÜSİAD Samsun Başkanı Selim SAR, “ Samsun’un en kaliteli hizmet sunan hastanelerinden biri ile yaptığımız mukavele ile üyelerimizin temel sağlık sorunlarının çözümünde önemli bir yol kat ettiğimizi düşünüyorum.  Birbirinden değerli doktorları ve çalışanları ile Samsun’un bölgedeki gururu olan Atasam Sağlık Grubu ile bir arada olmaktan mutluluk duyduk. Büyük bir aileyiz. Üyelerimizin refah ve mutluluğu için yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Bu anlaşmadan üyelerimiz, eşleri ve birinci derece yakınları faydalanacak. Sağlık sorunlarımız karşısında artık endişe etmeyeceğiz, çünkü yanımızda Atasam gibi güçlü bir kuruluş var. Birlikteliğimizi sağlayan tüm ekip arkadaşlarımıza ve Atasam yönetimine teşekkürlerimizi sunuyorum” dedi.

 

İmza töreninde konuşan Atasam Sağlık Grubu Kurumsal Pazarlama Sorumlusu Süleyman Öz; “Samsun’un en büyük ve önemli sivil toplum kuruluşlarından biri olan MÜSİAD ile çalışmaktan, sağlık hizmeti sunmaktan gurur duyacağız. Atasam Sağlık Grubu olarak Atasam Samsun Hastanesi, Çarşamba ve Tekkeköy Tıp Merkezlerimizle 7/24 hizmetlerinde olacağız. MÜSİAD’ ın Samsun ve ülke ekonomisine yaptığı hizmetleri ve verdiği katkıyı takip ediyoruz. Başarılarının artarak devam etmesini arzu ediyoruz.”