İHH’DAN MÜSİAD’A ZİYARET
  • Haberler

  • 02 Eylül 2015

İHH’DAN MÜSİAD’A ZİYARET

İHH’DAN MÜSİAD’A ZİYARET

 

İnsani Yardım Hareketi Samsun Şube Başkanı İdris Akdin ve Yönetimi kendilerini Şubemizde ağırlayan Müsiad Samsun Şube Başkanı Selim Sar ve Yönetim Kurulu ile bir araya geldi.

İnsani Yardım Hareketi Samsun Şube Başkanı İdris Akdin, yaptıkları çalışmalar hakkında Müsiad’ı bilgilendirdi. Başkan Akdin, yapılacak faaliyetlerde birlik beraberliğin önemine değinirken bundan sonra yapacakları faaliyetler konusunda ortak çalışma yöntemlerini konuşmak istediklerini bildirdi. Başkan Akdin yürütmüş oldukları projelerden bahsetti, Yetim sponsorluğu, Afrika özelinde gözleri görmeyen ve ufak bir katarak ameliyatı ile gözleri açılacak olan insanlar için sunulan imkânlar, yine Afrika merkezli bazı yerleşim yerlerindeki su sıkıntısının giderilmesi için su kuyusu açma ve kurban bağışı gibi konular ele alındı.

Müsiad Samsun Şube Başkanı Selim Sar, Öncelikle İHH’ya bu gibi gönüle dokunan faaliyetlerde bulundukları için teşekkürlerini iletti. Başkan Sar, Müsiad Samsun Şubesi olarak İHH’nın bu faaliyetlerini desteklediğini, çalışmalara ellerinden gelen katkıyı vereceklerini belirterek ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.