MÜSİAD ile Cengiz Elektrik  Protokol İmzaladı
  • Haberler

  • 09 Eylül 2015

MÜSİAD ile Cengiz Elektrik Protokol İmzaladı

 

Müstakil Sanayici ve Ä°ÅŸ adamları DerneÄŸi  Samsun Åžubesi, Cengiz Elektrik  ile tüm üyelerini  kapsayan daha ucuz elektrik kullanmak amacıyla protokol  imzalandı.

Ä°mza töreninde konuÅŸan MÜSÄ°AD Samsun BaÅŸkanı Selim SAR, ‘’Samsun’umuzda hizmet veren Cengiz Elektrik ile yaptığımız anlaÅŸma sonucu üyelerimize daha uygun elektrik kullanımı noktasında katkı saÄŸlayacağımız için mutluluk duymaktayız. Cengiz ElektriÄŸin üyelerimize ve eÅŸ dostlarına saÄŸlamış olduÄŸu bu imkândan faydalanmayı arzuluyoruz. Biz Müsiad olarak büyük bir aileyiz. Üyelerimizin refah ve mutluluÄŸu için yönetim kurulu arkadaÅŸlarımızla birlikte yoÄŸun bir ÅŸekilde çalışıyoruz. BirlikteliÄŸimizi saÄŸlayan tüm ekip arkadaÅŸlarımıza ve Cengiz Elektrik yönetimine teÅŸekkürlerimizi sunuyorum” dedi.

Ä°mza töreninde konuÅŸan Cengiz Elektrik Grubu Kurumsal Pazarlama Sorumlusu Mustafa YirmibeÅŸoÄŸlu ; “Türkiye’nin en büyük ve önemli sivil toplum kuruluÅŸlarından biri olan MÜSÄ°AD ile çalışmaktan, daha rekabetçi elektrik hizmeti sunmaktan gurur duyacağız. Cengiz Elektrik olarak Müsiad ailesinin 7/24 hizmetlerinde ve yanlarında olacağız. MÜSÄ°AD’ın Samsun ve ülke ekonomisine yaptığı hizmetleri ve verdiÄŸi katkıyı takip ediyoruz. BaÅŸarılarının artarak devam etmesini arzu ediyoruz.” dedi.