Samsun Şehidini Uğurluyor
  • Haberler

  • 10 Eylül 2015

Samsun Şehidini Uğurluyor

 

Iğdır’da Dilucu Sınır Kapısında görevli polis memurlarını götüren servis minibüsüne, bölücü terör örgütü PKK tarafından alçakça yapılan saldırı sonucu şehit olan Burak ZOR kardemiz için Samsun Büyük Camii’nde cenaze töreni düzenlendi.

Müsiad Şube başkanımız Selim Sar’ın da katılım sağladığı cenaze namazına Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Şükrü Eken, Samsun Valisi İbrahim Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti Samsun Milletvekilleri Ahmet Demircan, Fuat Köktaş ve Çiğdem Karaaslan, CHP Samsun Milletvekilleri Kemal Zeybek ve Hayati Tekin, MHP Samsun Milletvekili Erkan Usta, siyasi parti il başkanları, ilçe belediye başkanları, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, şehidin yakınları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Terör Örgütleri bilmelidirler ki ; Milletimizin birliğine, beraberliğine, kardeşliğine ve Türkiye Cumhuriyeti’nin bölünmez bütünlüğüne yönelik yapılan bu haince saldırılar hiçbir zaman amacına ulaşamayacaktır. Ülkemizin huzur ve istikrarını hedef alan bu tür eylemler toplumumuzu daha çok kenetleyecek ve beraber güzel yarınlarımıza ilelebet ulaştıracaktır.

Şehitlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet, Acılı ailesine ve yakınlarına Sabr-ı Cemil diliyoruz.Milletimizin Başı Sağolsun.