MÜSİAD'DAN OMÜ MÜHENDİSLİK DEKANI PROF.DR. FEHMİ YAZICI'YA ZİYARET
  • Haberler

  • 28 Kasım 2015

MÜSİAD'DAN OMÜ MÜHENDİSLİK DEKANI PROF.DR. FEHMİ YAZICI'YA ZİYARET

 

Müsiad  Samsun  Şube  Başkanı  Selim  SAR  ve  Yönetim  Kurulu,  Ondokuz Mayıs Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fehmi Yazıcı’yı makamında  ziyaret  etti.

Müsiad Samsun Şube Başkanı Selim Sar ‘Üniversite-Sanayi işbirliğinin öneminden bahsederken Samsun Teknopark’ın durumu hakkında da bilgi aldı. Havacılık alanında Ondokuzmayıs Üniversitesinin yürütmüş olduğu ‘Doğan’ projesine Müsiad Samsun Şubesinin desteğinden bahseden Sar, konsorsiyum oluşturuk ve yakın bir zamanda şirketleşmeye geçeceklerinin müjdesini verdi. 11-12 Aralık 2015 tarihlerinde Müsiad genel merkez tarafından organize edilecek olan Uydu ve Uzay Teknoloji Günleri etkinliğine davet etti.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fehmi Yazıcı, "Geleceğin Türkiye'si için geleceğin mühendislerini yetiştiriyoruz" dedi. Yazıcı, mühendislik fakültesi olarak dünya standartlarında, modern ve teknolojik gelişmelere adapte olmuş mühendisler yetiştirdiklerini söyledi. Biz geleceğin Türkiye'si için geleceğin mühendislerini yetiştiriyoruz. Öğrencilerimize dünya standartlarında kaliteli eğitimler sunuyoruz." Ondokuz Mayıs Üniversitesi Mühendislik Fakültesi'nin Türkiye'nin saygın fakültelerinden bir tanesi olduğunu belirten Prof.Dr. Fehmi Yazıcı, fakülte olarak her türlü altyapı, teknik ve teknolojik donanıma sahip olduklarını ifade etti. Müsiad yayınlarının takdimi ve fotograf çekimi ile program sona erdi.