MÜSİAD'DAN OMÜ TIP FAKÜLTESİ DEKANI PROF.DR. SÜLEYMAN KAPLAN'A ZİYARET
  • Haberler

  • 28 Kasım 2015

MÜSİAD'DAN OMÜ TIP FAKÜLTESİ DEKANI PROF.DR. SÜLEYMAN KAPLAN'A ZİYARET

Müsiad Samsun Şube Başkanı Selim Sar ve Yönetim Kurulu Üyeleri Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Süleyman Kaplan’ı makamında ziyaret etti. Başkan Selim Sar Müsiad ‘ın projelerinden bahsederken sağlık alanında yeni teknolojik gelişmelerin hayata adaptasyonu ve hastalık öncesinde Pro-Aktif yaklaşımının önemini vurguladı.

 Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Süleyman Kaplan ise yapmış olduğu açıklamada elektro-manyetik dalga ve radyasyon yayan cihazların zararlarını ve çocuklara etkilerinden bahsetti. Cep telefonları ve baz istasyonları gibi cihazların etkilerinin toplum sağlığı açısından çok ciddi sağlık riskleri oluşturabileceğini; bu olumsuzlukların oluşması sonrasında sosyal, psikolojik ve fiziki tedavisinin uzun yıllar alabileceğini, bu nedenle, bugünden önlem alınarak ileride ortaya çıkması olası zararların engellenebileceğini değerlendirmek doğru bir yaklaşım olacaktır diye belirtti.

Ziyarette çeşitli konularda sohbet edip, bilgi alışverişinde bulundular. OMÜ Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Süleyman Kaplan, MÜSİAD Başkanı ve üyelerine yaptıkları ziyaretten dolayı teşekkür etti.