TÜRKİYE ALMANYA İŞ FORUMU
  • Haberler

  • 13 Nisan 2016

TÜRKİYE ALMANYA İŞ FORUMU

Saygıdeğer Girişimciler

Sizi 28-29 Nisan 2016 tarihleri arasında Karadeniz'in Samsun şehrinde yapılacak olan Türk-Alman İş Forumu programına davet ediyoruz. Program MÜSİAD Samsun ve MÜSİAD Hessen e.V. insiyatifleri tarafından Samsun Büyükşehir Belediyesi himayelerinde düzenlenmektedir. İşbirliği ortakları arasında Samsun Ticaret ve Sanayi Odası, Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı, KOSGEB, IHK Darmstadt ve IHK Hanau-Gelnhausen-Schlüchtern bulunmaktadır.

Bu program Almanya’dan katılım sağlayacak değerli iş adamları ile beraber kentte bulunan yeni iş ortaklarını ve tüm sektörler için pazar yönelimlerini, en önemlisi tıbbi alet ve cihaz endüstrisi, tarım ve gıda endüstrisi, makina, inşaat ve otomobil yan sanayi endüstrisi alanında firmalar başta olmak üzere tüm sektörlerden gelen davetlilere birbirini tanıma ve tanışma fırsatı verecektir.

Size yüksek kalitede bir program sunmak istiyoruz. Sizi Samsun'a gelen konuklarımıza misafirperverliğimizi gösterirken içeriğinde Türk-Alman iş Forumu, ikili iş görüşmeleri, teknik gezi ve Gala yemeğinin de bulunduğu ortamda işlerinizi geliştirmeye yardımcı olabilmeyi umut ediyoruz.

Her türlü sorunuz için her zaman hizmetinizdeyiz.

Sizi bu forumda yanımızda görmekten mutluluk duyacağız.

 

Müsiad Samsun Şube Başkanı

Selim SAR

 

 

Lütfen aşağıdaki bağlantı üzerinden ulaşacağınız formu doldurarak organizasyonumuza katılımınızı bildirin.

TÜRKİYE ALMANYA İŞ FORUMU KATILIM FORMU