MÜSİAD EXPO HAZIRLIKLARI TAM GAZ SÜRÜYOR
  • Haberler

  • 07 Kasım 2016

MÜSİAD EXPO HAZIRLIKLARI TAM GAZ SÜRÜYOR

Dünyanın bir çok noktasından farklı sektörlerden iş insanlarının, bürokratların ve akademisyenlerin katılacağı fuar, forum ve konferanslar zincirini içerisinde barındıran MÜSİAD EXPO, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın himayelerinde 9 Kasım’da CNR Fuar ve Kongre merkezinde kapılarını açıyor.

Konu ile ilgili bir basın açıklaması yayınlayan Samsun Şube Başkanı Selim Sar şunları söyledi:

Bu yıl 16.’sını düzenleyeceğimiz MÜSİAD EXPO, Dünyanın dört bir tarafından farklı sektörlerde faaliyet gösteren yüzlerce firmanın katılımı ile CNR Fuar ve Kongre Merkezinde açılacak. EXPO bünyesinde ülkemizin savunma sanayi alanında yüz akımız olan firmaların ve son teknolojik gelişmelerin de sergileneceği 3. HIGH-TECH PORT Fuarı ve ayrıca eş zamanlı olarak Dünyanın 125’i aşkın Ülkesinden katılacak iş insanları, akademisyen ve bürokratların belirlenen konu üzerinde düzenlenecek olan bir dizi konferans ve paneli içerisinde barındıran 20. ULUSLARARASI İŞ FORUMU da ziyaretçilerin istifade edebilecekleri alanlar olacaktır.

Ülkemiz ve bölgemizin geçtiği zor süreçten dolayı daha önem arz eden fuara önceki yıllara nazaran özellikle Afrika ve Ortadoğu ülkelerinden ciddi katılım bekliyoruz. 125’i aşkın ülkeden 7500 iş insanının katılımcı olarak bulunarak ikili iş görüşmelerinin de organize edileceği EXPO, 200bin ziyaretçiyi ağırlamaya hazırlanıyor.

MÜSİAD Samsun Şubesi olarak Fuar için yoğun bir tanıtım ve çalışma süreci geçirdiklerini belirten Sar, Samsun’dan birbirinden değerli 7 üye firma ile fuarda yerimizi alıyoruz. Katılımcı firmaların haricinde ziyaretçi olarak katılıp, ticaretini geliştirmek isteyen üyelerimizin yanında şehrimizden çok kıymetli iş insanları, akademisyen, bürokrat, belediye başkanları ve alım heyetleri ile beraber fuar ziyaretinde bulunacaklarını teyit ettiler. Şehrimizin ve bölgemizin potansiyelinin tanıtımı için de büyük fırsat olacağına inandığımız EXPO, 4 gün açık kalacak.

Ekonominin çarklarının yürüyebilmesi için her bireye büyük sorumluluklar düştüğünü, sivil toplum kuruluşlarının en önemli vazifesinin ise üyelerine ve çevresine yol gösterici olmak, olası risklere karşı uyarmak olduğunu belirten Sar, Bu fuar potansiyelimizi paylaşmak, içimizde olan enerjimizi de paylaşarak artırmak için büyük bir fırsat olacağına inandıklarını sözlerine ekledi.

MÜSİAD EXPO organizasyonunun açılışından kapanışına kadar her anından istifade edilmesinde yarar gördüğünü belirten Şube Başkanı Sar, Tüm Samsun iş insanlarını, dünya ile buluşmak ve işlerini bereketlendirmek için İstanbul, CNR EXPO’ya davet etti.