Başkan Togar' dan MÜSİAD'a Ziyaret
  • Haberler

  • 28 Şubat 2017

Başkan Togar' dan MÜSİAD'a Ziyaret

Başkan Togar’dan MÜSİAD'a Ziyaret

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan TOGAR, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Samsun Şubesi'ni ziyaret ederek başkanlığa seçilen Haluk TAN’ ı tebrik etti.

Sivil toplum kuruluşlarının farklı alanlarda önemli görevleri olduğunu vurgulayan Tekkeköy Belediye Başkanı Togar, ‘‘Sivil toplum kuruluşları kendi alanları ile ilgili önemli misyonlar üstleniyorlar. Kuruluş amaçları ve tüzükleri çerçevesinde topluma yararlı işler ortaya koyma gayesiyle çalışan sivil toplum kuruluşları her alanda üyeleri ile birlikte hareket ederek söz sahibi bir konuma ulaşıyorlar. Her STK,  ülkenin gelişimi ve kültürel çeşitliliğine büyük katkı sağlamaktadır. Türkiye’nin dört bir yanında önemli görevler üstlenen Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Samsun’da güzel gelişmelerin içinde yer alıyor. Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Samsun Şubesi başkanlığına seçilen Haluk Tan ve yönetimini tebrik eder, çalışmalarında başarılar dilerim’’ şeklinde konuştu.

Son günlerdeki gelişmeler ve yeni çalışmalar hakkında görüş alış verişinde de bulunulan toplantı sonrasında  MÜSİAD Samsun Şubesi üyeleri, Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar’ın ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdiler.

MÜSAİD Samsun Şube Başkanı Tan,  MÜSİAD’ ın  faaliyetleri hakkında bilgiler aktararak MÜSİAD’ ın aylık çıkardığı Çerçeve dergisi takdim ettiler.