Başkan Genç’ ten MÜSİAD’ a Ziyaret
  • Haberler

  • 02 Mart 2017

Başkan Genç’ ten MÜSİAD’ a Ziyaret

Canik Belediye Başkanı Osman GENÇ MÜSİAD’ a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Samsun Şube Başkanı seçilen Haluk Tan ve yeni yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Genç, ‘Samsun’u ortak akılla daha ileri taşıyabiliriz’ dedi.

Dernek yöneticileri ile görüşen ve sohbet eden Başkan Genç, yeni yönetime başarı diledi. Bir şehrin gelişiminde ortak aklın önemine dikkat çeken Başkan Genç, "Bir şehrin kalbi ticarettir. İnşallah şehrimizde de ticareti MÜSİAD gibi Yeni Türkiye'yi anlayacak ve ona katkı verecek değerli işadamları canlandıracak" dedi.

Ziyaretinden dolayı Başkan Osman Genç'e teşekkür eden MÜSİAD Şube Başkanı Haluk Tan da, işadamları olarak Samsun'un gelişimine katkıda bulunmayı hedeflediklerini belirterek, şunları söyledi: "MÜSİAD olarak Samsun'a ve ülkemize katkıda bulunmaya, katkıda bulunanlarla birlikte ortak hareket etmeye devam edeceğiz. " dedi.

MÜSAİD Samsun Şube Başkanı Tan,  MÜSİAD’ ın  faaliyetleri hakkında bilgiler aktararak MÜSİAD’ ın aylık çıkardığı Çerçeve dergisini kendilerine takdim ettiler.