MÜSİAD SAMSUN’ DAN, Sn.YUSUF ZİYA YILMAZ’A ZİYARET
  • Haberler

  • 09 Mart 2017

MÜSİAD SAMSUN’ DAN, Sn.YUSUF ZİYA YILMAZ’A ZİYARET

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Samsun Şube Başkanı  Haluk TAN ve beraberindeki yeni yönetim kurulu üyeleri Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya YILMAZ’ ı makamında ziyaret etti.

 

Başkan Yılmaz, belediyelerin ve toplumun sorumluluklarından bahsederken, sözlerine sanayi yerleşim yerlerimizdeki çevre düzenlemeleri ve temizlikleri konusunda çalışmalar yapılması gerekliliğini vurgulayarak devam ettiler. Bu süreci sanayicimiz ve esnafımızla en doğru şekilde tamamlayabilmek, kendi kullanım alanları konusunda belediyelere yardımcı olmaları gerekliliği konusunda bilgilendirilme yapacaklarını, konu ile alakalı ciddi emek verdiklerini belirten Yılmaz, MÜSİAD Samsun Şube Başkanlığına seçilen Haluk Tan ve yönetimini tebrik ederek, çalışmalarında başarılar dilediler.

 

Başkan Tan,  İnsanların birbirleriyle olan iletişimleri, saygıları, birlik ve beraberlikleri ile her bireyin kendi adına düşen sorumlulukları yerine getireceğine inancının tam olduğunu belirttiler. Tan ‘ Sanayi bölgelerimizde ki çevre düzenlemeleri konusunda çalışmaların yapılması gerekliliğine şahsım adına önem veriyorum. Şehrimizin görsel konumunu da ön plana çıkarabilmemiz için bu tip düzenlemeler gerekli. Tramvay hattıyla Samsun’umuzun bir köşesinden diğer köşesine giderken, şehrimizde yapılacak olimpiyatlar sebebiyle, bu güzergahtaki sanayi alanlarımızın da düzeni önemlidir. Bizler de MÜSİAD olarak bu konuda üzerimize düşen noktalarda belediyelerimize, şehrimiz için destek vermeye hazırız’ dedi.

 

Tan, MÜSİAD’ın çalışmalarına, amacına,üye olma sürecine ve  yurtdışı-yurtiçi toplantılarından da Sn.Yusuf Ziya Yılmaz’ a söz ederken, kendilerine kendilerine MÜSİAD’ ın aylık çıkardığı Çerçeve dergisini takdim ettiler.

 

Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya YILMAZ, konuklarına ilgi ve nezaketleri için teşekkürlerini iletti.