MÜSİAD SAMSUN’ DAN KURUMLARA ZİYARET
  • Haberler

  • 17 Mart 2017

MÜSİAD SAMSUN’ DAN KURUMLARA ZİYARET

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Samsun Şube Başkanı  Haluk TAN ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Vergi Denetim Kurulu Samsun Grup Başkanı Hüseyin ÖZTÜRK’ ü ve Samsun Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Haşim MEYDAN' ı makamında ziyaret etti.  

Başkan Tan, MÜSİAD’ın çalışmalarına, amacına değindiği ziyaretlerde , işadamları olarak devletten beklentilerinden, yaşadıkları olumsuzluklardan da söz etti.

 

Vergi Denetim Kurulu Samsun Grup Başkanı Hüseyin ÖZTÜRK, MÜSİAD çalışmalarını takip ettiğini belirtirken, Samsun Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Haşim MEYDAN Samsun’a gelmeden önce Adana İŞKUR’ da görevine devam ederlerken, MÜSİAD Adana Şubesi ile yaptıkları çalışmaları anlatarak, devamının burada Samsun Şubesi ile de yapılmasını, MÜSİAD  Gençlik Kurulu’ nun da çalışmalarında yer almak istediklerini belirttiler. Meydan, geleceğimiz için gençlerin öneminden bahsederken kendilerine atalarını geçmek için daha çok çalışmaları gerektiğinin nasihatında bulundular.

 

Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren kurumlar,  konuklarına ilgi ve nezaketleri için teşekkürlerini iletti.

 

MÜSİAD Samsun Şube Başkanı Haluk Tan ve yönetim kurulu üyeleri, ziyaretleri esnasında, kendilerine MÜSİAD’ ın aylık çıkardığı Çerçeve dergisini takdim ettiler.