SAMSUNSPOR’DAN MÜSİAD’A ZİYARET
  • Haberler

  • 01 Nisan 2017

SAMSUNSPOR’DAN MÜSİAD’A ZİYARET

Samsunspor Kulüp BaÅŸkanı Ä°.Erkurt TUTU, BaÅŸkan Yardımcısı Ömer ÇORUH, BaÅŸkan Yardımcısı RüÅŸtü ARABOÄžLU, Futbol Åžube Sorumlusu Metin ATEÅž, Muhasip Üye Ömür TEKÄ°N, MÜSÄ°AD Samsun Åžubesi BaÅŸkanı Haluk TAN ve yönetim kuruluna 27 Mart 2017 tarihinde hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Haluk Tan ile geçmiÅŸe dayalı bir dostlukları bulunduÄŸunu belirten Ä°.Erkurt TUTU,

" Haluk Tan ile Samsunspor' da Yönetim Kurulu ÜyeliÄŸi döneminden baÅŸlayan tanışıklığımız sadece derneÄŸimize deÄŸil Samsun'daki sportif bir çok alanda destekleri var. MÜSÄ°AD BaÅŸkanlığı’ nda da baÅŸarılı olacağına, MÜSÄ°AD’ ı Samsun’da daha ileriye taşıyacağına olan inancımız tamdır. Kendisini tebrik ederim." dedi.

MÜSÄ°AD Samsun Åžube BaÅŸkanı Haluk  Tan ise, ziyaretten büyük mutluluk duyduÄŸunu söyledi. Tan, " Biz bir iÅŸadamı derneÄŸiyiz ama ÅŸehrin tüm dinamikleri ile de ortak çalışmalar yapmak zorundayız.  Olumlu olacağına inandığımız her konuda desteklerimiz herkese devam edecek." diye konuÅŸtu. 

BaÅŸkan TAN, Samsunspor Kulüp BaÅŸkanı TUTU’ ya, ziyaretleri esnasında MÜSÄ°AD’ ın aylık düzenli olarak çıkarttığı Çerçeve Dergisi ni  takdim etti.