KADEF’TEN MÜSİAD ‘ A ZİYARET
  • Haberler

  • 16 AÄŸustos 2017

KADEF’TEN MÜSİAD ‘ A ZİYARET

 

Kavak Dernekler Federasyonu (KADEF) BaÅŸkanı Op.Dr.Yılmaz KARAGÖZ yönetim kurulu üyeleri ile birlikte MÜSÄ°AD Samsun Åžubesi BaÅŸkanı Haluk TAN ve yönetim kuruluna hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

BaÅŸkan Karagöz ve yönetim kurulu kendilerini tanıttıktan sonra, MÜSÄ°AD yönetim kurulu üyeleri de ziyaretçilerine kendilerinden  bahsettiler.

Karagöz, STK ların öneminden bahsederken MÜSÄ°AD’ ın Samsun’u daha ileriye taşınacağına  inançlarını belirterek., MÜSÄ°AD BaÅŸkanlığı’ na seçilen Haluk Tan ve yönetimini  tebrik etti..

MÜSÄ°AD Samsun Åžube BaÅŸkanı Haluk  Tan ise, ziyaretten duyduÄŸunu memnuniyeti ve iyi dilekler için teÅŸekkürlerini iletirken, " Åžehrimiz için beraber olup, ortak çalışmalar yapmak zorundayız. Güçlü olan tüm yapılarımızı gündeme getirmeli ve geliÅŸtirmeliyiz. Samsun’da, ülkemizde söz hakkı elde edebileceÄŸimiz sektörler var. Bunlardan bazıları; cerrahi aletler , otomotiv, mobilya alanlarıdır. Bir çok sektörde marka olabilecek bir ÅŸehiriz ve bu amaçla çalışmalarımız devam edecek." diye konuÅŸtu. 

BaÅŸkan TAN, KADEF BaÅŸkanı Op. Dr. Yılmaz KARAGÖZ’ e  ziyaretleri esnasında MÜSÄ°AD’ ın aylık düzenli olarak çıkarttığı Çerçeve Dergisi ni  takdim etti.