MÜSİAD Samsun Şube Başkanı Haluk Tan: Kararımız EVET!
  • Haberler

  • 16 Ağustos 2017

MÜSİAD Samsun Şube Başkanı Haluk Tan: Kararımız EVET!

MÜSİAD Samsun Şubesi yeni yönetimi basın mensuplarıyla yaptığı kahvaltıda halk oylamasında kullanacakları oyun EVET olacağını açıkladı.

Yaklaşık bir ay önce Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği – MÜSİAD Samsun Şube Başkanlığına seçilen Haluk Tan, Samsun Sevgi Kafede düzenlenen kahvaltıda basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Kahvaltıya, AK Parti Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Adnan Varol ile MÜSİAD yönetimi katıldı.

MÜSİAD Samsun Şube Başkanı Haluk Tan, kahvaltının ardından yaptığı konuşmada 16 Nisan'da yapılacak halk oylamasında MÜSİAD olarak EVET oyu vereceklerini açıkladı.

Tan konuşmasına şöyle devam etti;

“Yaklaşık bir ay önce göreve geldikten sonra ilk ziyaretimizi siyasi partilere yaptık. Bütün siyasi partileri tek tek ziyaret ederek herkesi kucaklayan bir yönetim anlayışı içinde olacağımızı beyan etti.

Halk oylamasında herkesin düşüncesine saygılı olduğumuzu belirttik.

Biz milletimizin ve ülkemizin menfaatlerini her zaman kendi menfaatlerimizin üstünde tuttuk.

İşadamları olarak geldiğimiz süreçte istikrarsızlığı gören ve bu konuda sorumluluğumuz olduğunu düşünen MÜSİAD yönetimi olarak, halk oylamasında, EVET oyu verme kararı aldık. 

Sonuç ne olursa olsun sandıktan ne çıkarsa çıksın bu ülkede milli birlik ve beraberliğimiz daim olması temennisiyle yeni yönetimimizin Samsun için hayırlara vesile olmasını diliyorum”